Ski-ture

Weekend-ski kører hver weekend i hele skisæsonen til Isaberg skicenter og Mullsjö alpin, Isaberg Skicenter ligger i nærheden af den hyggelige by Värnamo få timers kørsel fra København og selve skicentret byder på varierede udfordringer på de 10 lækre pister. Mullsjö Alpin ligger på toppen af fjeldet og både omkring skicentret og Hotel Mullsjö har man virkelig chancen for at opleve et afbræk fra hverdagen – smukke omgivelser og masser af plads!Weekend-ski på Isaberg og i Mullsjö giver 2 eller 3 dage på ski, og alt er arrangeret for dig – du behøver blot at vælge den destination, der passer din smag. 


Mullsjö – alpin-oase med højt til himlen

Mullsjö Alpin oser af ægte fjeldstemning og byder alligevel på lækkert skiløb i mildt, svensk vinterklima. Omgivelserne omkring både Mullsjö Alpin og det hyggelige Hotel Mullsjö giver anledning til at koble af og få skuldrene ned. Weekend-ski i Mullsjö er det perfekte get-away, når I trænger til lys i den mørkegrå vinter.

Hotel Mullsjö – 3-stjernet

Book din weekendtur nu. 

Isaberg – alpin spænding for både øvede og begyndere

Slalomski med masser af udfordringer på de 10 forskellige pister i forskellige sværhedsgrader – få timers kørsel fra København! Isaberg Skicenter er Sydsveriges største alpincenter og er velbesøgt hele vinteren. Overnatning i Värnamo med restauranter og natteliv for dig, der elsker liv og glade dage.

Scandic Värnamo – 4-stjernet

vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse. ved at bruge sitet accepterer du dette. lÆs vores cookie-politik OK